Utmanad!

Regler
1. Länka till den som utmanat dig
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de uppmärksammar att de blivit utmanade

1.Jag är utmanad av Lise
2. Mina sanningar

  • Är dödskär i Bill Bailey.
  • Gillar analsex och bondage.
  • Pratar med mig själv hela tiden, oftast på engelska.
  • Om inte utbildningen var så lång så skulle jag kunna tänka mig att bli sexolog.
  • Var kär i Prins Carl-Philip när jag var 4-5 år och ville bli drottning.
  • Festat med en skådis från Sagan om ringen-filmerna.
  • Älskar flygplan och blir som ett barn på julafton när jag besöker flygvapenmuseet.
Jag utmanar; Emelie (det är den enda kvar som inte gjort den eller redan blivit utmanad)

Mycket i veckan.

I onsdags var jag på en ruttet tråkig dejt, men igår var jag på Busfabriken i Norrköping med Kristian och Amanda. Ska spendera helgen med dem och blir hämtad snart. Aldrig varit hemma hos honom så det ska bli spännande.

Kanske dyker upp online vid något tillfälle; annars hörs vi igen på söndag. På  måndag kommer Tessan och Telma hit och sover över. :) Tessan ska på UL, hoppas jag kan följa med.


Just det, min  mor såg Lars Winnerbäck utanför Hemköp här i Linköping idag. Satmaran ringer mig och berättar och låter jättenöjd. Avis jue!! Kunde hon inte typ... stanna honom och säga "Du, min snygga dotter är singel, här får du hennes nummer"? haha, okej, kanske inte, men ändå. Han är min!!!


Can't arrange or re-arrange, can't rewind, you can't go back, you gotta get your life on track... - On track / Ian Brown

Mor och jag har en vit månad; från den 6 januari till 6 februari ska vi vara spiknyktra. Vi har hållt oss hitills och vi kommer klara det enda till mål. Då och då är jag sugen på en öl, men inte vin som jag tycker så mycket om, och jag är inte sugen på att bli full.

Den här månaden har jag läst tre böcker (positiv bieffekt av nykterhet månne?) som jag ska recensera för er senare (eller någon annan dag). Den första var Kära Agnes av Håkan Nesser, sen Små Citroner Gula av Kajsa Ingemarsson, och imorse läste jag ut Mina Hemligheter (eng titel: Can you keep a secret?) av Sophie Kinsella.

Blev så fast i den senaste boken att jag satt uppe hela natten och läste. Klockan 7:30 ringer klockan; dags att vakna (om jag hade sovit), och 8:15 har jag läst klart hela boken. Så underbar bok på alla sätt, och huvudkaraktären Emma är precis som jag; fast i början är hon väll mindre ärlig än vad jag är. Det är romantisk komedi med lite drama. Läser ni inte den så missar ni något. Ska iaf. recensera alla böcker när jag inte är så trött.

Har som sagt inte sovit och sitter nu på kontoret. Jag ska åka hem strax efter lunch för att få några timmars sömn innan jag måste göra mig iordning inför kvällens dejt. Jupp, blivit hembjuden på middag hos en stilig karl. Ska vara där vid sextiden, men jag tror jag får skjuta fram det en timme så jag får lite tid på mig. Ska inte stanna länge heller; imorgon vid 9 ska jag vara på arbetsförmedlingen; har avbokat tre gånger redan (1 gång pga att jag skulle till vårdcentralen, andra gången för att jag just punkterat en halsböld, och tredje för att jag skulle till neurokliniken.). Tyvärr är fjärde gången gillt den sämsta tid jag fått hitills; fan! Åker till mamma ikväll och sover över; hon bor ju 5 min gångväg från AF.

Just det, min mor har även fått en lägenhet; hyresrätt i Haninge (Linköping, inte Stockholm); en jättefin tvåa med uteplats. Vi kollade på en liknande för ca 1-2 år sedan, och för ett par veckor sedan flyttade hennes väninna in i en precis likadan lägenhet några minuter bort. Jättekul för henne, tycker jag, men jag kommer sakna våran fina lägenhet; vi har bott där sen 2003 och det är det längsta vi bott på ett ställe sen föräldrarna separerade.

Så fort jag blir inskriven på AF ska jag tjata på soc om lägenhet; måste börja någonstans. Pengarna rullar inte in om man säger så. ;)

Let's Dance!

Jag är ett stort fan av Let's Dance; tycker det är askul att kolla på och önskar att jag själv kunde vara med, men varje år är det någon som är så fruktansvärt irriterande och som man bara vill slänga ut genom ett fönster. Denna säsong är det Kitty Jutbring som får utstå mitt eldiga ogillande. Jag tål inte att se kvinnan; hon dansar i samma klass som en flaggstång, och har mindre i huvudet än en noshörning (de har väldigt små hjärnor). Jag har aldrig gillat Blondinbella, men hon är mer än okej i jämförelse med denna patetiska ursäkt till kvinna.

Vad är det med hennes stil? Det är inte punk, det är inte orginellt, hon är fruktansvärt barnslig (en liten dos barnslighet är nyttigt, men det finns väll ändå gränser?) och uppkäftig (på ett otrevligt/oartigt sätt).

Förra veckan blev hon sågad av juryn (och även denna vecka) och gick i taket över det; hon tyckte de var fruktansvärt taskiga. Lilla gumman, har du någonsin kollat på Let's Dance? Det är en tävling, och det kommer inte regna komplimanger över dig om du inte dansar bra; det är bara så det ligger till.

Mina personliga favoriter (av de som dansar bra) är Morgan och Magnus, men Linda Bagge är väldigt duktig. Jag tror att dessa tre, garanterat, kommer stå i final. Morgan har sån charm, energi, och han är duktig medan han samtidigt har kul. Om inte han var gift...

Vädligt tråkigt att Mojje fick hjärtinfarkt och inte kunde fortsätta tävlingen. 36 år och råka ut för en sånn sak; och dessutom åka på en blödning efter en stor operation; skrämmande. Jag måste dock erkänna att jag tycker det är starkt av Niclas att ersätta honom och ge sån energi på dansgolvet efter bara fyra dagars träning; och Niclas är dessutom den enda av Wahlgrenska familjen som jag tål.


Nej, nästa vecka åker Kitty ut med huvudet före! Alla andra vinner; ja, alla.

P.S. Idag har jag köpt mina allra första läsglasögon. Bara ettor, men det hjälper förhoppningsvis mot huvudvärken, och snygga är dem också. Lägger upp en bild när jag känner för det. D.S.

P.S2. Idag är det exakt 4 månader kvar till min födelsedag. Jag skulle börja spara pengar redan nu, om jag vore er. Se även till att ni har tid för fest den helgen jag fyller, alt. helgen innan eller efter. Det blir god mat, gottis, trevliga drinkar, underbart sällskap, singstar, eyetoy, musik, och glammiga ballonger såklart. etc. Sovplats finns för den som behöver det. D.S2. 

Bill Bailey & Lars Winnerbäck = Mumms!

Jag känner mig så uttråkad att jag allvarligt funderar på tidigt sänggående. Ska väll ligga och läsa lite och fantisera om två underbart talangfulla, och vackra människor. Vad? Man kan väll fantisera iaf.? Gör vi alla; bara inte alla som erkänner det. ;)



Gick och lade mig vid 12-tiden inatt, men låg bara med massa tankar i huvudet och trotts att jag var trött så kunde jag inte somna. Dessutom var jag pinknödig så jag fick traska upp vid 2-tiden och göra det som behövde göras. Sen gick jag och lade mig igen och somnade ganska snabbt. Vaknade vid 10 av att larmet ringde; snoozade 2 ggr, men gick upp en minut innan klockan ringde. Kände mig pigg och glad. Senare, när man legat på soffan ett tag, så blev man ju lite trött igen. Drack tre koppar kaffe och damsög nästan hela lägenheten. Dutti jag är!





Bara skrutt på tv dessutom; absolut skrutt allting! Just nu är det en dokumentär om feta kvinnor som tjänar sitt leverne på att sitta på människor. Squashing; en ny fetish. Finns det ingenting bättre att göra dokumentärer på?? Hundar med bara träben? Spädbarn som spelar Mozart? Mig? 

Ja just det, det är faktiskt EN bra grej på tv ikväll; De halft dolda; en serie av Jonas Gardell på SVT 21:00. Tredje avsnittet av fyra idag. Sitter hela serien och försöker lista ut vem som ska dö. En morbiditet som få kan locka fram så bra som Jonas. 

Puss & nyp i rumpan!  

Adolf Hitler tvångsomhändertagen.

Ni minns kanske mitt inlägg ang. barnet som döptes till Adolf Hitler? Han (och hans två systrar Aryan Nation och Honszlynn Hinler Jeannie) har nu blivit omhändertagen av socialen; föräldrarna kan förlora vårdnaden. En psykolog som uttalar sig i artikeln jämför namnvalet med barnmisshandel. Ett barn omhändertogs i Nya Zeeland nyligen; hon hade döpts till Talua does the Hula from Hawaii. Att göra barnets namn till en mening är ju orginellt om inte annat.

Tycker ni att ett barns namn är skäl nog att omhänderta det? Jag skulle nog tvinga föräldrarna att döpa om barnen till något mindre stötande. Man kan ju fundera på om allt står rätt till i föräldrarnas huvuden; och att det kanske kan vara ett skäl till att tvångsomhänderta barnen? Visst, man kan argumentera om att Hitler själv inte hade någon mental störning eftersom att han gjorde det han trodde var rätt. Fast att tro att etnisk rensning är rätt kan ju tyda på något annat.

Nyfiken på eran åsikt.

Min mor kom precis på ett helt underbart namn: Förlåt att jag finns, alt. Goddag, förlåt att jag finns. Perfekt!

Lite härlig icke-PK-skämt av undertecknad.

Kom på lite skämt...

What do you call a group of homosexual jews?
-Fruit juice

Om en jude springer runt i ett rum och skriker, vad är det då?
Surroundljud-e


Vill påpeka det att jag inte är antisemitisk, homofob eller att jag har något emot surround sound.

Årets tips: Kolla Nevermind the buzzcocks, finns några avsnitt på YouTube; speciellt dem avsnitten där Bill Bailey är lagkapten.

På tal om namn; såg en film eller serie för ett tag sen där en av dem som jobbat med filmen hette Medjuck i efternamn. Kozy!

Siamessex.

Såg precis en dokumentär om siamesiska tvillingar. De har alla inre organ separata förutom gallblåsa, och kvinnliga attiraljer och dyl. En fråga uppstod i mitt sjuka huvud; hur gör man med det sexuella när man delar könsorgan? Tänk er att en av dem är kåt och vill tillfredsställa sig själv, men den andre vill inte. Blir det sexuellt utnyttjande om man gör det ändå? Visst är det Deras, men en sån sak kanske båda borde vara med på.

Dem här systrarna har varsin arm och varsit ben; och dem känner inte den andres sida, och kan inte kontrollera den andres arm/ben, etc. Tänk er om dem kunde göra det; kontrollera båda sidorna menar jag. Syskon är ju syskon! Vad jag skulle jävlas om jag var i den situationen; skulle sitta och pilla i den andres öra, peta i näsan bland folk, klå upp syrran, etc.

Och vad händer när dem har gas? Kan den ena trycka på och den andra hålla in? Där finns ju också en möjlighet till att jävlas; och något man måste kompromissa om.

Tänk om en är äventyrlig av sig och den andra skraj för allt?

*Uppe på femmans trampolin i badhuset*
-Jag ångrar mig, jag vill inte hoppa!
-Sluta larva dig! *hoppar*


Om en av dem mördar någon, men den andra var helt emot det och därmed oskyldig; skickas båda till fängelse, eller ingen av dem? Kan dem sätta en oskyldig människa i fängelse? Kan dem frige en skyldig sådan?

Jag är glad att jag har en separat kropp som jag får göra vad jag vill med. Tackar tackar!



((Jag har placerat min blogg i Linköpingbloggkartan.se! ))

Osexigt år my arse!



Mitt kärleksastro ser inte så lovande ut. Tur att jag bara tror på personlighetsprofiler, och inte horoskop. Dessutom är jag skytte i månen så det kanske fixar sig ändå. I 2009 vill jag få ett jobb i England, träffa en karl jag trivs med, och göra framsteg på utbildningsfronten. Det räcker för tillfället, men om jag har karl och jobb i 2010 så hoppas jag på att få bli mamma. Men den dagen, den sorgen; just nu koncentrerar jag mig på veckan som kommer. Mycket kan hända på 7 dagar. Vad vill ni med 2009?

OXEN - Juni blir härligt het och sexig

Det finns en risk att du snubblar över dina egna krav. Du vill utvecklas och förbättra ditt liv på många sätt, men det går trögt. Det kostar dessutom massor av energi och en följd av detta är att du får för lite tid och ork över för kärleken.

Våren blir ljummen. Det ljusnar lite i april, bland annat tack vare ett roligt förslag som du får 29/4. Men först i juni tar kärlekslivet fart och sexlivet återfår sin glöd. 19/6 är en ovanligt sexig dag mitt i en het och härlig månad. När juni har passerat finns det en viss risk att du ramlar tillbaka i praktiska, tråkiga prioriteringar. Mycket blir gjort, du kanske flyttar till exempel, men kärlek och känslor får vänta. En flirt i augusti piggar upp och 6/10 ut-lovar erotisk hetta, men det är långt mellan ljuspunkterna.

Mot slutet av året börjar du känna dig en smula nöjd, du slappnar av mer och känner att den långa uppförsbacken äntligen är till ända. En rolig överraskning 27/12 öppnar för att nästa år får en bra start.

Heta tecken: Väduren, Skorpionen
---



 MÅNEN I SKYTTEN (Ann Henning: Modern astrologi)
Är ostadig och slarvig men samtidigt optimistisk och positiv. Du byter ofta bostad och blir rastlös om du stannar alltför länge på samma plats. Du är odefinierat idealistisk och ditt omdöme är mycket gott. Din mor var troligen filosofiskt lagd men inte särskilt varm. Själv är du en stimulerande och hjärtevärmande kamrat men inte så lätt att leva ihop med eftersom du kräver full personlig frihet och sällan anstränger dig för att ordna upp hushåll eller ekonomi. Din lättsinniga inställning till pengar gör att du är ständigt skuldsatt.

MÅNEN I SKYTTEN (Palrinieri & Rader: Astrologi i praktiken)
Optimism, utåtvändhet och ett lyckligt sällskapsliv. Starkt intresse för resor.
I ett manligt horoskop: benägenhet att ha många kortlivade förbindelser. Utländska kvinnor.
I ett kvinnligt horoskop: kärleken ses som ett medel för att få en bättre standard och kontakter högre upp i sällskapslivet.
Vid negativ påverkan: felaktiga värderingar och trångsynthet.

MÅNEN I SKYTTEN ( Derek & Julia Parker)
Ofta rastlös men vanligen optimistisk, glad och mycket god talare. I hög grad oberoende och frihetsälskande; det finns ofta tendens att vara något för nonchalant. Ett starkt behov av fysisk träning får vanligen sitt utlopp i sportdeltagande. Den intuitiva kraften är högt utvecklad och kan verka profetisk. Sorglöshet och ibland hänsynslöshet är negativa drag som bör motarbetas. Förändring av vistelseort är vanlig. Typisk är en viss impulsivitet och livlighet i rörelserna.


What is in a name? A rose by any other name would still smell as sweet...

Hittade en intressant artikel i aftonbladet idag. Ett par har döpt sin son till Adolf Hitler; och hans två syskon har även dem namn som syftar på nazism och nazismens historia. Nu fyllde lille Adolf 3 år och dem ville beställa en tårta med hans namn på; butiken vägrar blankt, och det tycker föräldrarna är orättvist mot deras barn. Att svastikor (kallas även hakkors av många) täcker alla yter av deras hus, och bil, tycker dem har med balans och frid att göra, och trots att dem är emot rasblandning så dementerar dem att dem är racister.

Okej, nu känner jag mig inspirerad att göra om min namnförslagslista lite. Varför inte döpa min dotter till Tvångskastrera Pedofiler? Och min son ska nog döpas till Ban Religions. Ska vi gå på mindre politiska namn och mer efter intresse kanske. Varför inte döpa dem efter mina favoritfilmer? Lilltjejen Dirty Dancing, pojken Gökboet och trillingbröderna Härskarringen, Två Tornen och Kungens Återkomst. 

Sex är ju skoj också. Kanske ska de heta Peeenys, Vageena, Rompknoll, Thmisk, eller baisseksh. Det sista namnet är jag dock inte så engagerad i; det skulle mest vara för kuls skull. ;)

I Sverige är vi ju lite klämkäcka också, några namn jag funnit genom statistiska centralbyrån är Barbie, Bamse, Bullen, Tummelisa, alla Pippi Långstrumps namn finns med (alla!), en person heter Hitler i förnamn, Tussilago, Maskros, Anis, etc. Kan skratta och gråta hela dagen åt alla namn som finns.
http://www.scb.se/templates/Namnstatistik/NamnSokResultat____50725.asp


Looking forward to the future...

People are so obsessed with age, and I believe it's a sign that they are afraid of death. I, however, look forward to turning 40, and I'm not afraid of death. Of course, I don't want to become very sick when I get older; I fear that I won't be able to take care of myself, and that nobody will come to visit me, but not death. I don't believe it's the end, and therefore I have no reason to be afraid.

I've always been able to relate more to those older than me and I've never had a lot of friends my age. Unfortunately there is a lot more age discrimination than one might think. A 40+ person rarely look at me the same way they would at someone in their own age group; even after showing that I'm more mature, and smarter than most 25-year olds; and sometimes even 40+. If I were to fall for person over the age of 40, I would probably hear arguments such as: "You deserve to be with someone your own age", or "I'm too old for you", etc. But I bet you they won't be able to explain why.
Why should I look for my life partner in an age group I never got along with in the first place? What makes you too old (or me too young)? Have I not proved myself responsible, smart, mature? I don't want to party in clubs, or sleep around (anymore ;) ). All I want is a job that I like, a man that I love, a house and at least one child (but I want a big family).

In 4 months I will turn 25 years old. I've come a long way and I've done a lot of growing; especially the past 5 years. I've gone through hell and came out of it older and wiser. Unlike many people; I learn from my mistakes and also from other peoples' mistakes.

Losing the point here. :) I want to be there, on my 40th birthday, with children, husband, house, a few pets, and loving friends. I want a few wrinkles; it gives a person personality, it's a sign that they have been living, and most of all; it's human! That's why I find men (and women) in their late 30's, 40's, 50's, and sometimes even 60's, to be the most beautiful people.

I would love to photograph (if I was good at it) a very wrinkly old woman topless; tastefull of course, artsy, not pornographic! Just a big smile and lots of courage! What a beautiful piece of art that would be, and how inspiring for the future!

My opinion.

10 things every man should have... (in no specific order) *Not including manners and personality traits this time*

1. Nose- and ear hair trimmer. I like lots of hair, but I can do without it sticking out of nose and ear.




2. Deodorant. Sweat does Not make you smell manly.



3. Aftershave/Eau de toilette. Especially this one (Boss- Hugo Boss).



4. Condoms. Women should keep some too, but it's everbody's responsibility, not one person's.
  

5. Hand soap. USE IT! After using the loo, after masturbating, when you wake up in the morning, before cooking/baking, after being down town. It's basic hygiene. You don't have to go wild; if you want germs and various deseases, be my guest, but don't give it to me!
 


6. Sheets, pillowcases, etc., and preferably more than one set.



7. A calender. Never forget your anniversary or wive's birthday again.



8. Iron. Creases lead to failure and death! ;)
 

9. Hover. There will come a day when your parents no longer clean your floors.





10.  Curtains! It adds class to any home.



So, as I said; no particular order and some are more important than others. I'd say the top 6 things are essentials.

Utmaning!

Regler: Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.Svara ärlig på frågorna! Utmana alla vars bloggar du läser i slutet av inlägget genom att nämna deras namn eller adress och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.Efter det så lämna en kommentar i detta inlägg så jag får se hur du har svarat.

J fö ja, N för Nej, O för Osäker.

[ J ] Du vet hur man kokar kaffe
[ J ] Du har barn
[ J ] Du använder dig av en kalender
[ N ] Du äger mer än ett kreditkort
[ O ] Du har kallat utlänningar för svartskallar mer än 5ggr
[ N ] Du äger mer än två datorer
[ N] Du äger en egen bil eller motorcykel
[ N ] Din plånbok är tom på kontanter just nu
[ N ] Du dricker alkohol minst 1 gång per vecka
[ O ] Du skulle aldrig kunna vara utan sex
[ N ] Du vet hur man byter olja i bilen
[ N ] Du har någon gång legat på sjukhus längre än 1 vecka
[ N ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ J ] Du har varit på ett tupperwear party
[ N ] Du är överviktig enligt dig själv
[ N ] Dina vänner uppfattar dig som snål
[ J ] Du har spottat någon i ansiktet
[ J ] Kommer du ihåg alla du har haft sex med
[ J ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[ J ] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[ J ] Du alltid tvättar dina egna kläder
[ N ] Du röstar
[ J ] Har du läst Kissies blogg någon gång?
[ N ] Du har glömt din mammas födelsedag minst en gång
[ J ] Du gillar att gå ut och gå själv
[ N ] Du gillar ordet FITTA
[ J ] Du har tittat på pratshower
[ J ] Du dricker kaffe minst en gång om dagen
[ J ] Du vet hur man diskar
[ O ] Du älskar Blondinbellas blogg
[ N ] Du vill göra något förbjudet
[ O ] Du har haft sex på första dejten.
[ J ] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[ J ] När du säger att du ska göra något så gör du det bara ibland
[ N ] Du är smartare än dina syskon
[ N ] Du kan klippa gräset
[ J ] Du kan simma
[ J ] Du kan mer än två språk flytande
[ O ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[ J ] Du pluggar när du måste
[ J ] Älskar Pizza
[ N ] Du tränar regelbundet
[ N ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ O ] Din favoritmat är hämtmat och restaurang
[ N ] Gillar du ordet KUK
[ O ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[ O ] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[ J ] Du kan laga mat själv
[ N ] Du tycker att politik är intressant
[ J ] Du gillar vin
[ O ] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[ N] Du har alltid en penna på dig
[ N ] Du har fått kvarsittning i skolan
[ J ] Är det romantiskt med vin
[ O ] Du har en mobiltelefon som kostar mer än 5000 kr
[ N ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[ J ] Du kan skriva snabbt
[ N] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ J ] Du använder internet varje dag
[ N ] Du har skönhetsopererat dig
[ J ] Du behöver rensa din garderob
[ N ] Du vill ha en Sodastream i julklapp
[ J ] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den.

Jag utmanar Eva, Susanne och Emelie.

Lalalaaaaa...



I'm drinking red wine and watching the season 2 audio commentary for Black Books. I'm not a big fan of red wine; mostly because I believe it's Satan's piss. White wine is fine; it makes me deep and I say meaninful stuff. When I drink red wine (I just wrote 'whine') I go off on a randomness trip. I can only think of these meaningless things, and then I share them with people. Like; have you ever noticed how whip cream (the one on a bottle) has this hollow after taste; it makes your mouth feel bigger.

If I had been drinking white wine I'd be saying things like: "It's such a shame I don't know polish..." or "I was such a lovely child! Why doesn't anybody loooove me?". But now, I don't. I did however cry after watching the last epiosde of Anne from green gables (the prologue/epilogue series in 3 parts). I have now downloaded the original series, which is one year younger than me.

I will be 25 years old this year! My brother will be 30! Czeslaw Niemen, a polish musical icon and my mother's friend in the late 60's- early 70's would have turned 70 this year. He died 5 years ago this year.

Anyway. Red wine= satan's piss. Justsoyouknow. Bloody great wine otherwise. Easy to drink. It's called... Candidato. I reccomend it.

Otherwise I had a brilliant christmas eve and an even better new years eve! New Years is the most important holiday of the year, for me. I don't know what it is, but it feels more special than anything else. I don't know when was the last time I had such a lovely time.

... and I got laid. ;)

RSS 2.0