Mede.i.fläskivålen!

Vad skönt att man måste ha lösenord för att radera sin blogg; jag råkade nämligen trycka på "radera blogg". Vojne Vojne!


Hade sötaste Telma på besök idag! Hon är den mest perfekta varelsen på jorden just nu, och snart får hon ett lika perfekt syskon! (BF + 1) Hon gav mig massa pussar och vi låg och mös; hon pillade med mitt hår. Jag fick flytta huvudet för att hon skulle få bättre grepp, och för att jag inte skulle få för ont och skrika. Jag är otroligt håröm. Jag hade dock inget emot det, älskade att ha henne hos mig. Älskade lilla flicka!

Nu har jag druckit lite vin och tittat på Melodifestivalen; ja, en stund iaf, men jag står inte ut med Petra Mede; jag gör inte det! Vid ett tillfälle sa mamma

-Varför måste man lyssna på henne för? Kan man inte bara få höra låtarna?
*Jag tar dosan och stängar av ljudet*
-Nej, jag struntar i att hon pratar, jag vill bara slippa se henne!
*Jag tar dosan och sätter på ljudet, och text-tv*
*Mamma verkar aningen mer nöjd*

Senare hör jag klagomål på hur otroligt irriterande kärringen är!

Jag tyckte först att hon inte var rolig, och jag irriterade mig på att folk inte insåg detta och jag (och många andra) var tvungna att dras med henne; på så sätt blev hon mer och mer irriterande. Efter första delen av Melodifestivalen fick hon ordentlig kritik; vad gjorde Petra Mede då? Jo, hon gick ut i tidningarna och berättade om hur sjuk hon var, och all den vård hon var tvungen att få. Newsflash: SJUKDOM GER DIG INTE TORR HUMOR, OCH DEN GÖR DIG INTE IRRITERANDE, OKARISMATISK, OCH HÖGLJUDD!!!! Hon använde sina problem för att få medlidande; och bli omtyckt av de människor som faktiskt har en tendens att dra sig till just sjuka människor.

Jag är också sjuk, och jag skulle kunna fixa Melodifestivalen minst tre gånger så bra som P.M., därför att jag är ungefär hundra gånger roliga; t.o.m. min mor är ungefär 50 gånger roligare.

Hon får mig bara att lyfta på ögonbrynet, rynka pannan och lämna rummet; vilket är precis vad jag gjorde. Jag gillar egentligen inte Melodifestivalen alls, men jag brukar ändå kolla. I år klarade jag inte av det. Jag försökte, men jag Kunde helt ärligt inte sitta kvar.

Istället gick jag och kollade på En shopaholics bekännelser, baserad på en bok av en av mina favoritförfattare Sophie Kinsella. Filmen var ruskigt dålig medan Sophies böcker är underbara. Jag rekommenderar dock "Mina hemligheter" (eng. Can you keep a secret) och "Remember me?´. Jag har inte börjat med Shopaholic-serien ännu, men har nu första boken i min ägo. Önskar jag hade läst den innan jag kollat på den hemska filmen. Dock läste jag ju faktiskt "Mina hemligheter" som jag låg och läste till 8 på morgonen för att jag var så fast, och därifrån fick jag en känsla, och nu läser jag hennes "Remember me?"; jag läser den på engelska, därför vet jag inte vad svenska titeln är, om den är släppt på svensk ännu.


Jag rekommenderar iaf. Sophie Kinsella varmhjärtat, men ni Måste tänka er ENGLAND, inte jävla USA. Det där med att USA är hippt och drömmarnas land är så jävla 1999 (max)!!

Heminredning igen

 
"Taklampa Josephine, transparent olivgrön - Koziol Lyxig, elegant och effektfull taklampa i transparent plast.

Mjuka kurvor i kombination med fasettslipade kanter ger ett härligt sken."

(Det var den här lampan jag nämnde i ett annat inlägg)
 

"Skapa ordning i högarna genom ett snyggt tidningsställ - en prydnad för bordet."



"Elegant och diskret litet diskställ som passar i alla kök. Stället klarar den där extra disken som inte får plats i maskinen eller inte tål maskindiskas som kockknivar kristallglas, nappar etc. Brickan i klarplast fångar upp överflödigt vatten. Enkel att rengöra, lyft bara av stället från brickan." "Behåll frukten fräsch extra länge med fiffig fruktkorg i polerat kromat stål. Lägg äpplen, apelsiner och annan frukt i korgen. Häng bananer eller vindruvesklasar på kroken ovanför. Både dekorativt och praktiskt!"

"Steghylla i vitlack. " "TV-bänk i ek"

Heminredning


"Trevlig, dekorativ och praktisk ställning för kryddor, blommor eller bestick "


"Dekorativa ljusstakar för värmeljus från det danska designföretaget Herstal.
Tillverkade i rostfritt stål och klart glas."


"Mugg med blommigt mönster i grönt"


"Ljustake för klotljus i grönt"
(Skulle pasa asabra med lampan i föregående inlägg)


(Gärna en brödrost, antingen rostfri eller grön, och kastruller, stekpannor och grytor (gärna järn- eller lergryta. Gärna en sodastreamer, om ni har råd. ;) )

((Formarna 4, 6, 7, 9, 12 i Köksredskap/formar på http://www.bagarenochkocken.se))

(En matberedare. Den behöver inte ha några otroliga finesser, bara den gör det den ska och är snygg.)

(Gärna en råsaftscentrifug)
 
Diskmaskin i limegrönt!!

Morgonsnusk?

Ang detta inlägg.
Tack för alla O'boytips! Jag har inte haft möjlighet att svara på allt, men jag kan talla om att det ordnade sig till slut; världen är säker ett tag till! :)

Råkade snubbla över denna bild; en bloggare tyckte den såg ut som; ja, vad tycker ni det ser ut som?



(Jag tror den skulle behöva en salva...)

Heminredningsbloggning

Jag letar ,som några av er kanske vet, lägenhet, och nu börjar jag drömma om hur det ska se ut och vad jag ska köpa. Börjar förstå folks kärlek till heminredning. Just nu söker jag ett annorlunda, roligt, snyggt duschdraperi. Här är några andra saker jag skulle villja ha. (Klicka på bilden för mer info)


Streckkod på väggen!!!! Resten var också jävla snyggt, förutom den gula vasen... och lampan.



En kakform som får kakan att se ut som en ros! Fanns andra coola som tåg, slott, piratskepp, hjärtan, etc.
Hjärtat skulle jag inte heller tacka nej till.


Man kan sätta in ett eget foto! Vill sätta in en bild på Telma och hennes syskon (beräknad 14 Mars).


Vill även ha en sylåda, med det allra nödvändigaste, och lite andra praktiska prylar. Praktiskt behöver inte betyda tråkigt, men roligt behöver inte betyda stillöst eller oelegant. ;) Kommer mer heminredningsbloggning snart.

RSS 2.0